Na de knappe overwinning tegen titelkandidaat Zonhoven moest een overwinning in het verre Eisden de definitieve redding betekenen voor Berkemus. Noorderwijk kon opnieuw rekenen op de geel geschorste Troonbeeckx en nam ook de beste start. Wie anders dan Kim Nicolay zorgde voor de 0 – 1 voorsprong. De bezoekers hadden veldoverwicht maar de thuisploeg counterde zeer gevat en kwam op gelijke hoogte (1 – 1). En zij wilden meer en even later liep Eisden zelfs uit tot een 2 – 1 voorsprong. Noorderwijk kreeg voldoende kansen om op gelijke hoogte te geraken, zelfs een kleine voorsprong zou verantwoord geweest zijn maar het lukte niet meer voor de rust. Na de pauze lange tijd hetzelfde spelbeeld. Kansen genoeg voor de Plompen-boys. Kim Nicolay en Tim Wagemans brachten hun ploeg op een 2 – 3 stand. Eisden kwam echter alweer gelijk (3 – 3) maar toen begon de pas echt de wervelende Kim & Tim show. Drie – vier via Kim en 3 – 5 via Tim. Eisden ging met man en macht in de aanval. Maar doelman Nevelsteen deed wat hij moest doen, de ballen uit zijn doel houden. Spanning alom want de thuisploeg bleef drukken en ging ook op zoek naar de overwinning. Ze kwamen korter (4 – 5), maar het duo Kim en Tim was aan een schitterende partij bezig en zorgde via de 4 – 6 en later 5 – 7 voor een prachtige maar vooral spannende wedstrijd en overwinning. Operatie redding eindelijk geslaagd voor Noorderwijk, feest na de match en nu even rust. Volgende week immers geen wedstrijd in Sporta en de week nadien naar Houthalen. Real Noorderwijk speelde met Stijn Nevelsteen, Jeroen Schauwvlieghe, Kim Nicolay, Rudy Plompen, Dave Troonbeeckx, Arben Mamusha, Tim Wagemans, Peter Engels en Tom Dams.